PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στη Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο || ΚΕΘΕΑ

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στη Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο || ΚΕΘΕΑ

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 22 Ιουλίου 2021.


Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής Αιτήσεων / Υπεύθυνων Δηλώσεων συμμετοχής στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος η οποία αφορά την πλήρωση θέσεων εργασίας στο ΚΕΘΕΑ διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο με τίτλο «Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο» με Κωδικό ΟΠΣ 5035322 (Αρ. Απόφασης : 4523/27.9.2019, ΑΔΑ : 7ΝΕΗ7ΛΚ-9ΒΥ), η οποία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας στην Κρήτη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΠ «Κρήτη» 2014 / 2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική Αίτηση / Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτυακού του τόπου www.kethea.gr - ενότητα «ΝΕΑ», ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών Αιτήσεων / Υπεύθυνων Δηλώσεων συμμετοχής αρχίζει στις 8 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 και λήγει στις 22 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00Το εμπρόθεσμο της Αίτησης / Υπεύθυνης Δήλωσης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ. Οι διαδικασίες υποβολής της Αίτησης / Υπεύθυνης Δήλωσης και των απαραίτητων δικαιολογητικών, περιγράφονται αναλυτικά στο κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Οι υποψήφιοι πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν και να καταθέσουν την ηλεκτρονική Αίτηση / Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής και στη συνέχεια να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών για τη θέση που ενδιαφέρονται, στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστείλουν MONO τα απαραίτητα και αναφερόμενα στην προκήρυξη δικαιολογητικά. Δικαιολογητικά που δεν αναφέρονται στην προκήρυξη, δεν λαμβάνονται υπόψη.  

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει Αίτηση για μία (1) μόνο θέση. Η υποβολή υποψηφιότητας σε θέσεις περισσότερες της μίας (1) συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η υποβολή επαναλαμβανόμενων ηλεκτρονικών Αιτήσεων / Υπεύθυνων Δηλώσεων για μία (1) θέση που αντιστοιχεί σε ένα κωδικό, συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης / Υπεύθυνης Δήλωσης, συνιστάται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να την υποβάλουν ηλεκτρονικά, καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής.

Το ΚΕΘΕΑ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής Αίτησης / Υπεύθυνης Δήλωσης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες. Η ορθή αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών για κάθε ειδικότητα μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι στην ευθύνη των υποψηφίων.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω e-mail στο : infopro@kethea.gr

Για τεχνικές και μόνο διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών Αιτήσεων / Υπεύθυνων Δηλώσεων οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πληροφορικής μέσω e-mail στο: e-forms@kethea.gr

Δείτε την Διακήρυξη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...