PsychologyNow Team

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Ν.Π.Δ.Δ «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στο Ν.Π.Δ.Δ «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως και 20 Μαΐου 2021.


Το Ν.Π.Δ.Δ « ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» ανακοινώνει την πρόθεση να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών στους πέντε (5) Παιδικούς –Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που ανήκουν στο Ν.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος Δήμου Σαρωνικού» με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «ΠΕ Ψυχολόγος», με εξειδίκευση στη Παιδαγωγική ή Σχολική Ψυχολογία, για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Περίοδος 2020-2021, για διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 31/07/2021.

Απαιτούμενα προσόντα είναι πτυχία συναφή με το αντικείμενο της εκτέλεσης του έργου. Θα προηγηθεί υποψήφιος με σχετική προϋπηρεσία σε Δομές υποστήριξης παιδιών ιδιαίτερα νηπίων προσχολικής ηλικίας και η παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της
υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αθηνών & Ρήγα Φεραίου Καλύβια ΤΚ 19010.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 11/05/2021 έως και 20/05/2021.

Δείτε την Ανακοίνωση

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...