PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για ενα (1) Ψυχολόγο και ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιανίας

Θέσεις εργασίας για ενα (1) Ψυχολόγο και ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιανίας

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 28 Μαρτίου 2021.


Ο Δήμος Παιανίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων (Κοινωνικός Λειτουργός, Ψυχολόγος) για την υλοποίηση του Υποέργου “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιανίας”.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Παιανίας, Γραφείο Πρωτοκόλλου, Καραολή & Δημητρίου 38Α Τ.Κ.: 190 02, (τηλέφωνο επικοινωνίας υπόψη κας Πολυδούλη Μαρίας τηλ. 2132030757 ή κας Πρέβεζα Στέλλας τηλ. 2132030757).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Παιανίας και στο δικτυακό τόπο αυτού (www.paiania.gov.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ημερομηνία 18/3/2021.

Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.5

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η/Υ

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...