PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχολόγους και ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στο Κέντρο Ημέρας Ασθενών με Alzheimer του Πα.ΓΝΗ

Θέσεις εργασίας για δύο (2) Ψυχολόγους και ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό στο Κέντρο Ημέρας Ασθενών με Alzheimer του Πα.ΓΝΗ

PsychologyNow Team

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021.


Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ανακοινώνει τη συνεργασία του Πα.ΓΝΗ με ιατρικό και λοιπό προσωπικό για την στελέχωση του Κέντρου Ημέρας Ασθενών με Alzheimer, με καθεστώς έκδοσης από αυτό δελτίου παροχής υπηρεσιών, διάρκειας δεκαοκτώ (18) μηνών ως ακολούθως:

Α) Ιατρικό προσωπικό:
Ένα (1) ειδικευμένο ιατρό ειδικότητας Ψυχιατρικής
Ένα (1) ειδικευμένο ιατρό ειδικότητας Νευρολογίας

Β) Λοιπό προσωπικό:
Δύο (2) ΠΕ Ψυχολόγων
Eνα (1) ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
Δύο (2) ΤΕ Νοσηλευτικής
Ένα (1) ΤΕ Διοικητικού

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πα.Γ.Ν.Η (για Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Βούτες Ηρακλείου Κρήτης, τκ: 71110 υπόψη κ.Νύκταρη Μαρίας και Αποστολάκη Μαρίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2810542067 και 2810392238). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπική εφημερίδα δηλαδή από Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 μέχρι και Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων και το σχετικό Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΜΕ: α) στο δικτυακό τόπο του Νοσοκομείου (www.pagni.gr- Ανακοινώσεις Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού) και β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ).

Δείτε την Προκήρυξη.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...