banner2
banner2
thumb

Θέση εργασίας για ένα (1) Ψυχολόγο στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρίπολης

- Αγγελίες εργασίας
26 Φεβρουαρίου 2021

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 8 Μαρτίου 2021.


Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου – Ψυχολόγος για την υλοποίηση της Πράξης “Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Τρίπολης”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014-2020”.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τρίπολης-Λαγοπάτη 45, Τ.Κ. 22132 απευθύνοντας την στον Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας υπόψη κου Σταυρόπουλου ή κου Καλογερά (τηλ. επικοινωνίας: 2713600431-432).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Τρίπολης, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία και στο διαδικτυακό τόπο αυτού (www.tripolis.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2021.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ.6

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Παρακολούθηση σχολίων
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Νεότερο
Το πιο παλιό Περισσότεροι ψήφοι
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια