PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας για τέσσερις (4) επαγγελματίες ψυχικής υγείας στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος (νομός Φωκίδας)

Θέσεις εργασίας για τέσσερις (4) επαγγελματίες ψυχικής υγείας στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος (νομός Φωκίδας)

PsychologyNow Team

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τον φάκελο τους ηλεκτρονικά από 14/01/2021 μέχρι και 24/01/2021 και ώρα 17:00.


Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος ανακοινώνει την σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου τεσσάρων (4) επαγγελματιών ψυχικής υγείας για την υλοποίηση του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης και κατ’ οίκον φροντίδας του γενικού πληθυσμού.

Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση συμμετοχής (βλέπε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ) είναι:

  1. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
  2. Πτυχίο (φωτοαντίγραφο) και εάν είναι αλλοδαπής θα πρέπει να είναι σε επίσημη μετάφραση και να προσκομισθεί αναγνώριση της ισοτιμίας από τον ΔΟΑΤΑΠ.
  3. Άδεια άσκησης επαγγέλματος (φωτοαντίγραφο)
  4. Τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών (φωτοαντίγραφο) και εάν είναι αλλοδαπής θα πρέπει να είναι σε επίσημη μετάφραση και να προσκομισθεί αναγνώριση της ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ.
  5. Πιστοποιητικά λοιπών εκπαιδεύσεων.
  6. Βεβαίωση οικείου ασφαλιστικού φορέα και βεβαίωση προϋπηρεσίας.
  7. Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β’ κατηγορίας (φωτοαντίγραφο)

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τον φάκελο τους ηλεκτρονικά, αναγράφοντας με ευκρίνεια στο θέμα «Ονοματεπώνυμο/Ειδικότητα/Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης» από 14/01/2021 μέχρι και 24/01/2021 και ώρα 17:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση grammateiaekpsfok@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 22650 23333 από Δευτέρα έως Παρασκευή½11.00 έως 16.00.

Περαιτέρω πληροφορίες για το έργο της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος μπορείτε να αναζητήσετε εδώ

Δείτε την Προκήρυξη

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...