Επίλυση - Χώρος Ψυχοσυναισθηματικής Υγείας

Ο δικός σας, προσωπικός χώρος ψυχικής βελτίωσης και ωρίμανσης

Ένας χώρος όπου αναγνωρίζουμε τα θετικά στοιχεία ενός ατόμου, τα φέρνουμε στην επιφάνεια και τα σμιλεύουμε ώστε να γίνουν η κινητήριος δύναμη για μια καλύτερη αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης που μπορεί να προκύπτει στη ζωή μας.

Εδώ, κύριο μέλημά μας είναι η προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ωρίμανσης, η αυτό-βελτίωση αλλά και η βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων, η ουσιαστική επίλυση δυσκολιών σε σχέση με το άτομο αλλά και το σύνολο στο οποίο ανήκει.

Τα θεμέλια της Επίλυσης βασίζονται σε ένα όραμα απλό, που όμως απαιτεί δουλειά, συνέπεια, σωστή διαχείριση και εξειδικευμένη θεραπεία:

Να κάνουμε τη ζωή μας, καλύτερη.

Βασίσαμε το όραμά μας στις αρχές του Επαγγελματισμού, της Εκπαίδευσης, της Συνέπειας και της Ισοτιμίας, του Σεβασμού της Διαφορετικότητας, της Νέας Γνώσης, της Ανοιχτότητας, της Πρόληψης, της Πρωτοπορίας, της Ευχαρίστησης.

Η Επίλυση ξεπερνά την στενή έννοια του «χώρου», αφού στην ουσία προσφέρει μια ολιστική παρέμβαση με κατάλληλα εξειδικευμένους συνεργάτες ανάλογα με το ζήτημα που επιθυμούμε να επιλυθεί.

Λιγότερες σκέψεις. Περισσότερες πράξεις.

Κάποιες φορές, σκεφτόμαστε υπερβολικά το αν πρέπει ή δεν πρέπει να αναζητήσουμε μια πιο σωστή καθοδήγηση ή επαγγελματική βοήθεια για ό,τι μας προβληματίζει και μας εγκλωβίζει σε δρόμους της ζωής μας που μοιάζουν λανθασμένοι ή «ξένοι» από εμάς.

Κάποιες φορές, δεν ξέρουμε ακριβώς το πώς, πότε ή πού πρέπει να απευθυνθούμε. Έτσι, παραμένουμε αδρανείς απέναντι σε όσα μας κρατούν πίσω, στροβιλίζοντάς μας στους φαύλους κύκλους μιας καθημερινότητας που δεν μας ικανοποιεί.

Η όποια αδυναμία ή πρόβλημα μπορεί μας γίνεται συνήθεια. Μια συνήθεια που δεν αποτινάσσουμε εύκολα από μέσα μας.

Όμως, κάποιες φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι να σκεφτόμαστε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο.

Να κάνουμε την επιθυμία, πράξη. Να κάνουμε το πρώτο βήμα και να προσεγγίσουμε κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία που μπορεί να μας προσφέρει την πραγματική κατανόηση, βοήθεια και υποστήριξη που χρειαζόμαστε.

Η Επίλυση, είναι εδώ για εσάς.

  • Θεραπεία μέσω διαδυκτιακών εφαρμογών για απομακρυσμένες περιοχές ή για ανθρώπους με ειδικές δυσκολίες
  • Δυνατότητα Συνεδριών Κατ' οίκον για ανθρώπους με ειδικές δυσκολίες
  • Η Επίλυση προσπαθεί να αποτελέσει μια προσιτή προσέγγιση στο βήμα που θα κάνετε για να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν. Για τον λόγο αυτό, παρέχουμε ειδικά προσαρμοσμένες στους καιρούς τιμές για τις πιο ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Υπηρεσίες:

Άγχος, Κρίσεις Πανικού, Διαταραχές Ύπνου, Κατάθλιψη, Φοβίες, Προβλήματα Σχέσεων, Προβλήματα Συμπεριφοράς, Κοινωνικές Δυσκολίες, Δυσκολίες Επικοινωνίας, Χρόνιες Παθήσεις και Ψυχοσωματικά Προβλήματα, Διατροφικές Διαταραχές, Διαχείριση Συναισθημάτων, Διαζύγιο – Χωρισμός, Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, Χαμηλή Αυτοπεποίθηση & Αυτοεκτίμηση, Προβλήματα Σχολικής Επίδοσης, Επαγγελματικό Στρες, Αυτογνωσία & Αυτοβελτίωση

Φωτογραφίες Φορέα:

Σεμινάρια

Επερχόμενα Σεμινάρια

Σεμινάρια που έληξαν

Βρείτε μας στα...