PsychologyNow Team

Κατευθυντήριες γραμμές για την πρακτική της Τηλεψυχολογίας

Κατευθυντήριες γραμμές για την πρακτική της Τηλεψυχολογίας

PsychologyNow Team
γυναίκα ακολουθεί τις Κατευθυντήριες γραμμές για την πρακτική της Τηλεψυχολογίας

Ο διευρυμένος ρόλος της τεχνολογίας στην παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών και η συνεχής ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που μπορεί να είναι χρήσιμες στην πρακτική της ψυχολογίας παρουσιάζουν μοναδικές ευκαιρίες, σκέψεις και προκλήσεις στην πράξη. Διαβάστε τις οδηγίες του Αμερικανικού Ψυχολογικού Συλλόγου μέσα από τη μετάφραση και επιμέλεια των ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών Artemis Chryssolora, Ελισάβετ Παπάζογλου, Mirella Korobilia & Konstantina Stavrou από το ψυχολογικό κέντρο «Συνηχήσεις».


Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές σχεδιάστηκαν ώστε να κατευθύνουν τον αναπτυσσόμενο τομέα στην παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών κοινώς γνωστό ως τηλεψυχολογία. Τηλεψυχολογία ορίζεται για τον σκοπό αυτών των κατευθυντήριων γραμμών ως η παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών χρησιμοποιώντας, όπως εξηγούνται στον “Ορισμό της Τηλεψυχολογίας”, τεχνολογίες τηλεπικοινωνίας.

Ο διευρυμένος ρόλος της τεχνολογίας στην παροχή ψυχολογικών υπηρεσιών και η συνεχής ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που μπορεί να είναι χρήσιμες στην πρακτική της ψυχολογίας παρουσιάζουν μοναδικές ευκαιρίες, σκέψεις και προκλήσεις στην πράξη. Με την πρόοδο της τεχνολογίας και τον αυξημένο αριθμό ψυχολόγων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία οι συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές έχουν συνταχθεί ώστε να τους εκπαιδεύσουν και να τους καθοδηγήσουν.

Διαβάστε τις Κατευθυντήριες γραμμές για την πρακτική της Τηλεψυχολογίας

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...