PsychologyNow.gr

Βιβλιοπροτάσεις: Η Ψυχολογία είναι ο Κόσμος μας

10 Επιστημονικοί Συνεργάτες του PsychologyNow* ξεδιπλώνουν τη δυναμική και τον πλούτο της Ψυχολογίας για να βιώσετε τον Κόσμο με νόημα και πληρότητα! Το βιβλίο είναι ένα συλλογικό έργο δέκα διακεκριμένων και αναγνωρισμένων Ελλήνων Ψυχολόγων, Ψυχιάτρων και Ψυχοθεραπευτών, όλες και όλοι τους Επιστημονικοί Συνεργάτες του PsychologyNow.gr και υπόσχεται να προσφέρει γνώσεις, αναλύσεις και εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να […]

Διαβάστε περισσότερα

10 Επιστημονικοί Συνεργάτες του PsychologyNow* ξεδιπλώνουν τη δυναμική και τον πλούτο της Ψυχολογίας για να βιώσετε τον Κόσμο με νόημα και πληρότητα!


psychologynow.gr 2024 09 12 14 37 49 651753 626x999Το βιβλίο είναι ένα συλλογικό έργο δέκα διακεκριμένων και αναγνωρισμένων Ελλήνων Ψυχολόγων, Ψυχιάτρων και Ψυχοθεραπευτών, όλες και όλοι τους Επιστημονικοί Συνεργάτες του PsychologyNow.gr και υπόσχεται να προσφέρει γνώσεις, αναλύσεις και εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε σε βάθος τη σημασία της ψυχολογίας στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία.

Δείτε τα κύρια θέματα του βιβλίου:
  • Νέες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις
  • Απαντήσεις για τα διαχρονικά ερωτήματα του εγκεφάλου και της νευροψυχολογίας
  • Αλληλεπιδράσεις για τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους
  • Ψυχολογικές καταδύσεις που φέρνουν στο φως τη σκιά της ανθρώπινης ψυχής
  • Νέα ερευνητικά ψυχολογικά δεδομένα για τα συναισθήματα που συνθέτουν και εμπλουτίζουν την υπάρχουσα γνώση
  • Βιωματικά ψυχοθεραπευτικά ταξίδια ζωής
  • Σχεσιακές διεισδύσεις στον έρωτα και την αγάπη
  • H σημασία της επιστήμης της Ψυχολογίας στη ζωή μας

Όλα τα θέματα δημιουργούν ένα σύνθετο παζλ, στο οποίο κάθε κεφάλαιο όχι μόνο συνδέεται αρμονικά με το άλλο αλλά διεισδύει μέσα του, εμπλουτίζοντάς το και καταλήγοντας σε ένα βιβλίο Ψυχολογίας ιδανικό για το ευρύ κοινό, φοιτητές και επαγγελματίες της ψυχικής υγείας!

Αγκαλιάστε το βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία ή ηλεκτρονικά ΕΔΩ και ανακαλύψτε πώς η Ψυχολογία μπορεί να αλλάξει τον Κόσμο σας!